Nova vsebina

  1. Dodajanje novega ključa za dostop (prijava brez gesla)

    Prijavimo se v svoj uporabniški račun . Kliknemo na zavihek Varnost > Načini prijave. V razdelku Prijava brez gesla  kliknemo na + Dodaj. Sledimo navodilom za dodajanje novega ključa za dostop. Po uspešno zaključenem postopku dodajanj...
  2. Prijavim s ključem za dostop namesto z geslom

  3. Preverjanje v dveh korakih

  4. Vklop preverjanja v dveh korakih

    Prijavimo se v svoj uporabniški račun . Kliknemo na zavihek Varnost > Načini prijave. V razdelku Preverjanje v dveh korakih  kliknemo na + Dodaj  pri željenem načinu za preverjanje v dveh korakih.  Sledimo navodilom za zaključek postopka. ...
  5. Sprememba gesla

    Prijavimo se v svoj uporabniški račun . Kliknemo na zavihek Varnost > Načini prijave. Pod Osnovna avtentikacija > Geslo  lahko urejamo svoje geslo za prijavo.  Če gesla še nimamo nastavljenega, kliknemo na + Dodaj  in sledimo navodilom za...
  6. Pozabljeno geslo

    Če smo pozabili svoje geslo, pri prijavi vnesemo svoje uporabniško ime oz. e-poštni naslov in kliknemo Prijava . Nato kliknemo na Pozabljeno geslo?. Vnesemo svoj e-poštni naslov in kliknemo Naprej. Na vnesen e-poštni naslov bomo...
  7. Geslo uporabniškega računa

  8. Prekinitev povezave s ponudnikom identitete

    Prijavimo se v svoj uporabniški račun . Kliknemo na zavihek Varnost > Povezani računi. V razdelku  Povezani ponudniki  poiščemo račun za katerega želimo odstranit povezavo s svojim uporabniškim računom in kliknemo na  Prekini povezavo z raču...
  9. Povezava računa z računom tretjega ponudnika

    Prijavimo se v svoj uporabniški račun . Kliknemo na zavihek Varnost > Povezani računi. V razdelku  Nepovezani ponudniki  poiščemo ponudnika s katarim želimo povezati svoj mintPOS uporabniški račun in kliknemo na  Poveži račun. Sledimo navo...
  10. Izbris računa

    Prijavimo se v svoj uporabniški račun . Kliknemo na  Osebni podatki.  Na dnu strani najdemo gumb  Izbriši račun.  Program nas opozori, da se tega dejanja ne da razveljaviti. Če želimo dokončno izbrisati uporabniški račun, kliknemo  Izbriši  ...